Pystysaumaus Itä- ja Etelä-Suomen alueella

Keratam Oy on kotimainen rakennusliike, joka toteuttaa myös pystysaumaukset koko Itä- ja Etelä-Suomen alueella. Toimimme laajasti Savonlinnasta Helsinkiin.

Julkisivu-urakoinnin ammattilaisina toteutamme myös nopeaa ja kustannustehokasta betonielementtien pystysaumausta. Pystysaumaus on tarkkuutta vaativa rakennusvaihe, joten hommaan kannattaa valita asiantunteva urakoitsija.

Mitä on pystysaumaus?

Pystysaumaus luotettava ja nykyaikainen betonielementtien saumausmenetelmä. Pystysaumauksessa käytetään erikoisbetonia, joka on suunniteltu juuri pystysaumaukseen. Pystysaumausbetoni on valumaton betoni, joka pumpataan saumaan. Näin ollen saadaan kerralla valmis elementtisauma, jossa ei tarvita paikkauksia.

Pystysaumauksen etuja perinteiseen saumaukseen on, että se voidaan toteuttaa myös kovillakin pakkasilla luotettavasti ja määräysten mukaisesti.

Keratam Oy toteuttaa pystysaumaukset, pumpputasoitukset sekä erilaiset rappaustyöt vuosien vankalla kokemuksella. Meillä on käytössämme monipuolinen ja ajanmukainen kalusto, joilla hoidamme työt nopeasti, mutta laadukkaalla työnjäljellä. Toimimme kattavasti Savonlinnan, Kajaanin, Kuopion, Joensuun, Mikkelin, Imatran, Lahden, Lappeenrannan, Kouvolan, Kotkan, Haminan, Heinolan, Porvoon sekä Helsingin alueilla.

Pyydä tarjous pystysaumaurakoinnista!

Laadukkaat pumpputasoite­lattiat

Keratam Oy tekee pumppu­tasoitukset laadukkaasti kaikissa kohteissa. Pinnoitus­valmiit lattiat syntyvät nopeasti ja vaivattomasti pumppu­tasoittamisen avulla. Toimimme Itä- ja Etelä-Suomen alueella Savonlinnassa, Kajaanissa, Porvoossa, Kuopiossa, Mikkelissä, Imatralla, Lahdessa ja Helsingissä.

Lattian tasoitukset ja oikaisut

Lattian tasoitukset ja oikaisut onnistuvat pumppu­tasoittamisella helpommin ja nopeammin kuin käsin tekemällä. Pumppu­tasoitteet ovat itsestään siliäviä lattia­tasoitteita, minkä ansiosta pinnoitettavasta alustasta tulee aina suora. Sen avulla isotkin alustan epätasaisuudet tasoittuvat yhdellä kertaa, sillä yhdestä pumppaus­kerrasta tulee pinnoitus­valmista lattiaa jopa 1 000 m2.

Pumppu­tasoite­lattiat useille alustoille

Pumppu­tasoite­lattioiden alustaksi soveltuvat esimerkiksi ontelo­laatat, raaka­valupinnalle jätetty betonivalu sekä jyrsitty betonipinta. Me primeroimme, merkitsemme korot, asennamme rajaus­nauhat sekä pumppaamme tasoitteen puhtaalle alustalle.