Betonikorjaukset ammattitaidolla

Rapautuneen betonin korjausta

Keratam Oy tekee betonikorjaukset ammattitaidolla ja viimeisteltyyn työnjälkeen panostaen Savonlinnassa. Kotimainen rappausalan urakointiyrityksemme on perustettu vuonna 1985. Olemme betoni­rakentamisen ja erityisesti konerappauksen huippu­ammattilainen.

Olemme toteuttaneet rapautuneen betonin korjaustöitä niin taloyhtiöille kuin teollisuudellekin. Betonikorjauksia tarvitaan esimerkiksi siltojen korjaustöissä. Toimimme pääasiassa Itä- ja Etelä-Suomen alueella Savonlinnassa, Kajaanissa, Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä, Imatralla, Lahdessa, Lappeenrannassa, Kouvolassa, Kotkassa, Haminassa, Heinolassa, Porvoossa sekä Helsingissä.

Betonikorjausta erilaisissa kohteissa

Teemme betonikorjausta kaikkialla, paitsi veden alla. Vaikka betoni onkin kestävä materiaali, erilaiset sääolosuhteet, kuten kylmyys, heikentävät sen lujuutta. Meiltä saat muun muassa korkealaatuiset ruiskubetonointityöt saneerausurakkaasi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Keratam Oy tekee betonikorjaukset hyvään ja kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Meiltä myös terastirappaukset

Meiltä saat myös terastirappaukset, joka on kätevä jälkikäsittelymenetelmä julkisivurappauksiin. Rappauksen eri tyyppejä ovat pesuterasti, hakkausterasti ja revittyterasti.

Terastirappaukset voimme tehdä sekä uudelle rappauspinnalle että jo kovettuneelle laastipinnalle. Mikäli terastirappaukseen halutaan eri värisävyjä, voimme käyttää esimerkiksi kivihiiltä tai tiilimurskaa. Vaihtoehtoisesti kiviaines voi olla kokonaan värillistä luonnonkiveä.

Terastirappaus tekee julkisivupinnasta erittäin kestävän. Lue lisää rappauksesta!

rappaustyot