Rakennusten betonikorjaukset

Keratam Oy tekee rakennusten betonikorjauksia pitkällä työkokemuksella sekä koulutuksen tuomalla ammattitaidolla. Meiltä hoituu niin parvekekorjaukset kuin kivijalkojen ja muidenkin rakenteiden korjaustyöt.

Työskentelemme Itä- ja Etelä-Suomen alueella Savonlinnassa, Kajaanissa, Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä, Imatralla, Lahdessa, Lappeenrannassa, Kouvolassa, Kotkassa, Haminassa, Heinolassa, Porvoossa sekä Helsingissä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Paranna betonin kestävyyttä

Tiesitkö, että oikeanlaisilla pinnoitteilla voidaan helposti parantaa betonin kestävyyttä? Betonirakenteet ovat alttiita sekä kosteus- että hiilidioksidirasitukselle. Myös lämpö ja kylmyys sekä UV-säteily heikentävät betonin lujuutta. Meiltä saat betonikorjaukset sekä uudisrakennuskohteisiin että vanhoille betonipinnoille. 

Väriä ja kiiltoa betonipinnoille

Betonikorjauksilla voimme saada myös sekä väriä että kiiltoa vanhoille betonipinnoille.  

Betonikorjaukset nopealla aikataululla

Betoni on hyvin yleinen ja kestävä rakennusten runkorakenteissa käytetty materiaali. Kun betoni tarvitsee korjausta, kannattaa alan kokenut ammattilainen kutsua apuun. Teemme rakennusten betonikorjaukset ripeästi, sovitusta aikataulusta kiinni pitäen.