Pystysaumaus Itä- ja Etelä-Suomen alueella

Keratam Oy on kotimainen rakennusliike, joka toteuttaa myös pystysaumaukset koko Itä- ja Etelä-Suomen alueella. Toimimme laajasti Savonlinnasta Helsinkiin.

Julkisivu-urakoinnin ammattilaisina toteutamme myös nopeaa ja kustannustehokasta betonielementtien pystysaumausta. Pystysaumaus on tarkkuutta vaativa rakennusvaihe, joten hommaan kannattaa valita asiantunteva urakoitsija.

Mitä on pystysaumaus?

Pystysaumaus luotettava ja nykyaikainen betonielementtien saumausmenetelmä. Pystysaumauksessa käytetään erikoisbetonia, joka on suunniteltu juuri pystysaumaukseen. Pystysaumausbetoni on valumaton betoni, joka pumpataan saumaan. Näin ollen saadaan kerralla valmis elementtisauma, jossa ei tarvita paikkauksia.

Pystysaumauksen etuja perinteiseen saumaukseen on, että se voidaan toteuttaa myös kovillakin pakkasilla luotettavasti ja määräysten mukaisesti.

Keratam Oy toteuttaa pystysaumaukset, pumpputasoitukset ekä erilaiset rappaustyöt vuosien vankalla kokemuksella. Meillä on käytössämme monipuolinen ja ajanmukainen kalusto, joilla hoidamme työt nopeasti, mutta laadukkaalla työnjäljellä. Toimimme kattavasti niin Savonlinnan, Kajaanin, Kuopion, Mikkelin, Imatran, Lahden, Porvoon ja Helsingin alueilla.

Pyydä tarjous pystysaumaurakoinnista!